Bøker jeg har lest i vinter - video

Leseåret har jeg kickstarta ganske bra og leselysten er bedre enn den noen gang har vært. Jeg koser meg fremdeles med serier, film og YouTube når jeg skal slappe av, men det er godt å endelig kunne senke skuldrene helt og bruke tid på å lese også. Jeg har hittil lest fem bøker og ligger godt an til lesemålet mitt som er 12 bøker. I videoen prater jeg litt om hvilke bøker det er jeg har lest!

Blir kjempeglad hvis du abonnerer på YouTube eller adder meg på Goodreads. Jeg tror jeg bare heter Karen Anna der. Har blitt skikkelig glad i den siden, for det er så fint å få tips og lese reviews av andre folk.

Jeg håper du har det bra! Denne onsdagskvelden bruker jeg til å gjøre litt skolearbeid, se litt Modern Family, google etter hotell og flybilletter til sommeren og å lese i Stalker av Kepler. Hva leser du for øyeblikket?