januar 2018

så, det er ut til at jeg har bestemt meg for å beholde bloggen, og å oppdatere den når jeg føler for det, i tillegg til å poste videoene mine her, for dem som liker det. jeg tenkte å kicke off bloggingen med et innlegg om hvordan denne januar-måneden har vært for meg.

jeg startet året med et nyttårskyss av a, for femte år på rad (tenk det da!!!), en helt ok fest og en herlig, lang samtale til langt på morgenkvisten. jeg var selvsikker og hadde ryddet tankene og sovet ut og var motivert på de fleste fronter. jeg begynte å trene igjen, fant studiestrategier som fungerte bra og følte meg generelt tilfreds, spesielt med tanken på at jeg er halvferdig i studiet. bare ett og et halvt år igjen med avstandsforhold! bare et og et halvt år igjen før jeg (forhåpentligvis) er ferdig utdannet! (ikke misforstå, jeg elsker bergen og studiet mitt, men gleder meg også til å bli ferdig)

12.PNG

plutselig noen uker ut i januar, føltes ett og et halvt år så utrolig lenge og jeg hadde noen kvelder fylt av håpløshet. jeg var plutselig så lei av å være her i byen alene og det føltes som om livet var satt på pause. men heldigvis er jeg en nokså positiv person og kom meg fort opp igjen og ut av de demotiverende tankene. jeg er jo halvferdig nå, og tiden går nok bare fortere og fortere.

jeg har kjent litt på behovet for å være mer sosial og å fylle opp planleggeren, for å ikke føle for mye på ensomheten som kan dukke opp i blant. og rett og slett for at tiden skal gå fortere, men også så man bygger sterkere bånd. og jeg er stolt over meg selv, for jeg føler hvertfall at ting går i riktig retning.

jeg har blant annet tatt en kaffe med en kompis jeg ikke hadde sett på en stund, dratt inn til sentrum bare for å "ta en øl" med en klassevenninne (noe som høres så casual og cool ut, men som for noen (meg) er så himla stressende og skummelt), insja til kinokveld med gode folk, vært på spill - og vinkveld, spist taco med et familiemedlem og litt til. nå har jeg nettopp hatt a på besøk og vi hadde en så innmari fin helg og jeg er absolutt ikke klar for en ny uke med oppgaveskriving og skolearbeid. gi meg en ekstra søndag, da.

da.PNG

men så startet den nye uken og jeg kom meg jammen meg opp av senga både i går og i dag, og nå er jeg klar for noen effektive kvelder med oppgaveskriving før jeg skal ta velfortjent helg på fredag. jeg så dette bildet på flora sin blogg i dag og tenkte at denne var ganske passende på en tirsdag og måtte bare dele den:

b5e5e58bf03b6ada412fe72bde8f04b9.jpg

januar, jeg har gjort deg fin. og nå ser jeg frem til februar. bring it on!