ti dager

om ti dager blir årsabonnementet mitt på denne bloggen fornya, og jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre. jeg har ikke skrevet noe her siden i september og vet ikke om det er vits å fortsette å betale for noe jeg bruker to ganger i året. derfor skriver jeg her nå, for å se om dette er noe jeg savner og om det er noe jeg kunne tenkt meg å fortsette med en gang i blant.

ja.PNG

okay. så. jeg har nettopp sett en ganske bra film som heter grand hotel (mer om den i en youtube-video), stappet i meg popcorn og pratet i tlf med mamma. jeg føler meg litt ensom for tiden, men har vært flink til å ta initiativ og jeg prøver å fylle planleggeren med massevis av planer så jeg holder meg opptatt. skolemessig går ting ganske bra, samtidig som jeg kjenner på presset over at vi er halvferdig og hvor mye jeg fremdeles har igjen å lære. jeg har begynt å trene igjen, noe som føles deilig. jeg hører på god musikk, gjør ting i mitt eget tempo og trener akkurat det jeg føler for å trene den dagen. det viktigste er å holde seg i bevegelse, si?

i morgen skal jeg på kino med noen gode mennesker. vi skal spise pomfri og se "rett vest" og senke skuldrene og drikke cola og jeg håper det blir en så god lørdag som det høres ut til å bli.

for øyeblikket hører jeg "er dette alt" av chirag og cezinando på repeat. tips tips.

dette var mitt forsøk på å blogge igjen. hvor starter man etter flere måneder uten å skrive noe? jeg aner fremdeles ikke om dette er noe for meg. jeg har ikke så mye å dele hele tiden, så èn youtube-video i uka er egentlig nok. men så hadde det kanskje vært gøy å poste ètt blogginnlegg i uken? vet ikke om det blir for mye, eller om det kan bli en gøy hobby å drive med. leser i det hele tatt folk blogger lenger? hadde dere lest denne om jeg la ut ett innlegg i uken?

okei see u later alligator.

og, enda et tips: har du ikke sett black mirror så altsåååå se det!!