Tilbake i bloggverden?

God mandag. I det siste har jeg kjent litt på savnet etter å poste innlegg her på bloggen. Jeg tror absolutt jeg tok det rette valget når det kom til det å fokusere mest på å lage videoer til Youtube og det har ikke gjort meg noe å ikke blogge på lenge. Akkurat nå, kjenner jeg at jeg tenker å skrive litt her sånn innimellom. Når jeg har lyst å dele noe med dere innimellom hver fredag da jeg poster videoer. Om det så er tekst eller for det meste bilder.

yaas.jpg

Ting jeg tenker på i dag:

  • At jeg er glad for at jeg fikk fri fra skolen denne uken pga sykkel vm-kaoset i Bergen, og dermed får være hjemme i over en uke + fri fra skolen til å lese pensum og pugge på egenhånd.
  • At jeg er stolt over å ha startet dette skoleåret ti ganger bedre enn det forrige. Jeg er mer strukturert, utsetter ikke ting like mye (om du ser bort fra akkurat denne oppgaven jeg har nå som skal leveres på onsdag, som jeg enda ikke har begynt på...) og har lest masse pensum.
  • Yoga er virkelig godt for både den fysiske og psykiske helsa mi. Jeg føler meg generelt mer tilfreds i min egen kropp etter at jeg har startet med hjemme-yoga og herregud dere jeg greier å s l a p p e  a v når jeg driver med yoga. Det føles som en pause i hverdagen, samtidig som det er godt å vite at jeg gjør noe kroppen min takker meg for.
  • Jeg har begynt med mer fargerik sminke, dette litt fordi jeg digger det, og litt fordi det er for å kompansere for at jeg prøver å ikke farge håret mitt noe særlig mer. Når jeg ikke kan ha blått hår, ender jeg enkelte dager opp med rosa og blå øyenbryn, for eksempel. Og jeg elsker det.
  • Det er godt å kjenne at i år føler jeg at jeg holder på å finne min plass både i Bergen og i klassen, ikke minst. Jeg er tryggere og skal prøve å gjøre dette året til et mer sosialt år.
  • Avstandsforhold er mye enklere når jeg fokuserer på å tenke at dette er midlertidig og at om under to år er vi samboere igjen, i motsetning til i fjor da alt jeg tenkte på var hvor lenge det føltes og hvor usikkert alt føltes når vi ikke var sikker på hvor lenge vi skulle bo fra hverandre. Nå prøver jeg å nyte kollektiv-og-studietiden, samtidig som jeg gleder meg til å innrede leilighet og å bli samboere igjen om to korte år.
  • Det føles fint å skrive litt til dere igjen, og jeg tror det blir fint å bare dele litt tanker her innimellom videoene jeg poster.