Den ene dagen denne uken hvor det faktisk var sol i Bergen

Dere, på tirsdag skjedde noe utrolig. Første dag tilbake etter langhelg, og hva så jeg ut av vinduet når jeg våknet? SOL! Altså. Det gjorde dagen min så himla mye bedre. Dette var den første dagen i år at jeg kjente lukten av vår ute. Det er en av de deiligste følelsene. Når det endelig lukter litt vår ute. 

Bergenserne smilte mer, alt føltes lettere, boblejakken var unødvendig og Bergen var helt nydelig fin. I pausen sto alle ute og nøt den deilige vårsolen. Sånne dager er herlige, og jeg håper virkelig på flere snart! Altså, jeg vet at jeg bor i Bergen og at jeg ikke kan forvente så mye sol og regnfrie dager, men litt varmere vær ser jeg hvertfall frem til.

What a lovely day. How sad it was that it only lasted for one day. Bergen, as.