En (nesten alt for) rolig helg

Plutselig savnet jeg skikkelig å blogge. Jeg har fokusert mest på å lage videoer de siste månedene, og det er nok sånn det kommer til å være fremover også. Men av og til, sånn som nå, kommer det nok noen innlegg også.

Dere, jeg har nettopp hatt den roligste helga på lenge. Sånn, så heftig at det ikke hadde forundret meg om jeg fikk liggesår. Haha, neida. Men hele lørdagen og hele søndagen gikk til å ligge i senga og se serier. Og det er jo ofte sånn man sier. At man har brukt hele dagen til noe, men så overdriver man egentlig. Men dette er faktisk ikke overdriving. Jeg har gått på do, laget litt enkel mat, og ligget i senga og sett serier. Og likevel om jeg fra før av gjør alt for lite skolearbeid og er alt for flink til å gjøre ingenting, så var det akkurat dette jeg trengte nå. For for første gang på lenge, så har jeg virkelig slappet av. For det er jo ofte at man "slapper av", men egentlig bare stresser inni seg og ikke føler seg noe særlig mer avslappet etterpå? Det har jeg ikke gjort denne helga. Jeg har virkelig funnet roen, senket skuldrene (og sett noe inni granskaugen med serier.)

Noen ganger trenger man det. Og hey; nå er jeg himla klar for å gripe fatt på en ny uke! I morgen har jeg fri fra skolen, skal møte fineste Caroline (og kanskje noen andre fine damer!) på café og muligens en tur innom frisøren. Gleder meg! I'll keep you updated.