Kafédate med Caroline

Skal jeg være helt ærlig, så har jeg følt meg litt ensom i det siste. Det er faktisk innmari vanskelig å flytte til et nytt sted, og likevel om jeg nesten er ferdig med ett helt skoleår her i Bergen, så er det å skaffe seg en omgangskrets noe jeg fremdeles synes er vanskelig.

Jeg er klar over at det er mye min egen feil det at det er så vanskelig. Men når man er fryktelig introvert, til tider ganske sjenert og ofte gruer seg til sosiale situasjoner, så er det ikke alltid like lett å ta initiativ selv. Jeg er uansett positiv til at jeg kan få det enda bedre her i Bergen ved hjelp av litt mer tid. Og jeg prøver hvertfall, det skal jeg ha! Forrige uke stakk jeg f.eks. på poesiaften på Kvarteret helt alene, og kom hjem med en ny venn på facebook. Gøy!

Caroline, er en av dem som har gjort det første året mitt i Bergen mye bedre. Hun har tatt meg så godt i mot og inkludert meg. Dermed har jeg også møtt flere av de hyggelige venninnene hennes. Det er jaggu mye rart på internett, men herregud så mange flotte mennesker jeg aldri hadde møtt/kjent om det ikke var for det! Takket være blogg og Snapkollektivet har jeg fått meg en god venn her i Bergen, og det er jeg så takknemlig for. I dag møttes vi på Klosteret Kaffebar (som forresten var sykt koselig?! Jeg må tilbake dit om ikke lenge) og det var superhyggelig!

Bra ting å bruke frimandagen sin på. I tillegg droppet jeg trening ('cause I caaaan) til fordel for litt mer søvn, serietitting og pensumlesing. Nå skal jeg spise jordbær og se tegnspråknytt etterfulgt av Paradise, heh.. Paradise er så absolutt min største guilty pleasure. Huff.