Q&A - SPØR MEG

Hei, flotte mennesker! I dag er det fredag - er det ikke herlig?! I går kveld reiste jeg hjem på vinterferie, og det er skikkelig deilig å være hjemme og å vite at jeg skal være her en liten stund. I dag har endelig Thomas Dybdahl gitt ut nytt album, så jeg skal lytte det ihjel i hele dag! Når Andreas er ferdig på jobb skal vi spise god fredagsmiddag, se tv og film og jeg skal kose meg med cola og godis. God fredag, alle sammen!

Denne uken så tenkte jeg kanskje å lage en video hvor jeg svarer på spørsmål fra dere (om dere har noen, såklart) En aldri så liten Q&A. Så er det noe dere lurer på om meg eller f.eks.  tegnspråkstudiet jeg går så er det bare å stille spørsmål nede i kommentarfeltet!

Et bilde fra Bergen på en skikkelig grå Bergensdag. Sånn så det ikke akkurat ut i går når jeg reiste derfra, da var det nemlig sol og blå himmel! Kom hjem til snø....... Oh well. Snø kan også være fint, da. (Jeg bare liker den best i desember)