En skikkelig ålreit mandag

Denne mandagen har jeg sett frem til så utrolig lenge. Hvorfor? FORDI SESONGPREMIERE PÅ GIRLS. Jeg har egentlig ikke så mye i mot mandager som andre har. For meg er tirsdag en tyngre dag. Du kan si at min mandag er på tirsdag. Mandager er likevel den nest-kjedeligste dagen i uken, så i dag bestemte jeg meg for å legge litt ekstra stas på denne ellers ganske vanlige mandagen.

Jeg var på skolen frem til tolv. En helt normal og ganske grei skoledag. Jeg snakket tegnspråk med Sara på bybanen og vi lo av alle de fascinerte blikkene vi fikk. Jeg dro hjem, spiste litt mango og leste litt bok før det var tid for å stikke bort på treningssenteret. For første gang i mitt liv føles det godt og gøy å trene, og det er så fint! Etter en liten time var jeg ferdig, og på vei hjem ringte jeg bestemor. Det gikk nemlig opp for meg hvor alt for sjeldent jeg ringer bestemor og bestefar, og at jeg så absolutt burde gjøre det oftere. Hun snakket om hva hun hadde gjort i dag, og jeg oppdaterte hun om hvordan det gikk på skolen og når jeg reiser hjem på besøk. Jeg handlet inn til tikka masala-wraps, ettersom jeg trengte en skikkelig deilig mandagsmiddag. Jeg snakket med A i tlf, lagde middag, hørte på Janove sitt nye album og så fredagens episode av Senkveld mens jeg spiste.

Plutselig så himmelen sånn ut og jeg måtte sette av noen minutter til å bare nyte det vakre synet. Ah, nydelig!

Til slutt fyrte jeg opp i peisen, tok en deilig dusj og satt meg godt til rette i sofaen, klar for dagens høydepunkt; Girls. Sesong 6. Episode 1. (Ja, jeg blir litt vel engasjert når det endelig kommer nye episoder av favorittserien min) Jeg spiste mango, melon, sjokoladecroissant og drakk et deilig glass med sjokomelk. Episoden svarte definitivt til forventningene og jeg greier såvidt å vente til neste episode. Samtidig elsker jeg å ha noe å se frem til hver uke.

Jeg tror det er viktig å gjøre noe litt utenom det vanlige på dager som ellers kan være litt kjedelige eller kjipe. Kjøp deg noe godt å spise, se en god serie, gå deg en fin tur, inviter noen på besøk, start på en ny podcast eller ta en spontan kafé/museum/konsert-tur for eksempel! Jeg skal definitivt begynne å gjøre litt ekstra stas på de litt kjipere dagene, bare for å gjøre de mindre kjipe.