Forrige uke

Forrige uke var sosial-uka deluxe. Jeg legger ikke skjul på at jeg er ganske introvert og glad i å være alene, og det er nettopp derfor dette er så stort. Forrige uke var jeg nemlig så himla sosial (for å være meg) Jeg kjente at jeg trengte å okkupere tankene litt og at det å være sosial og å holde meg opptatt var noe jeg trengte akkurat den uken. I tillegg hadde jeg nettopp hatt en uke hvor jeg var småsyk og hadde utrolig lite energi, så når energien var tilbake føltes det godt å legge en del planer.

Når jeg ser tilbake på forrige uke, sitter jeg igjen med så utrolig fine minner. Onsdag møtte jeg kollokvie-gruppen min på kafé for å øve på tegnspråk og senere på kvelden dro jeg og ei fra klassen min på konsert med bandet til kompisen min. (New Age Disco Boys, sjekk de ut på Spotify!) Lokalet var trangt og stappfullt, men med en cider i hånda og god musikk var det verdt det. Torsdag møtte jeg to skjønne jenter jeg gikk i klasse med tre år på vgs. Vi spiste godis og fikk snakket om alt som hadde skjedd siden vgs. Fredag inviterte jeg søskenbarnet mitt på middag, før jeg og ei fra klassen min stakk på Ary-konsert. (Som forresten var så innmari flink! Åh! Dere burde alle sammen se henne live. Makan til dame!) Lørdag møtte jeg en hel gjeng jeg bodde på internat sammen med på vgs. Vi spiste taco og det var så innmari fint og rart og herlig å se dem igjen. Samme kvelden, noen timer senere og tacolefser spist var det på tide å ta bussen bort til Caroline (carolinesverden.com) Hun arrangerte nemlig tapaskveld og inviterte en hel gjeng. De var alle superfine og jeg storkoste meg (og spiste en haug med tapas. Taco OG tapas på samme dag? Altså, kan det bli bedre?)

Jeg trodde jeg kom til å føle meg mye mer sliten etter en så sosial uke, men det gikk overrasskende bra. Kanskje fordi det var akkurat dette jeg trengte der og da.

Jeg føler meg så takknemlig og glad, og jeg kjenner at ting blir lettere når man omgir seg med folk man har det gøy med, i stedet for å isolere seg så mye som jeg har en tendens til å gjøre. Jeg prøver å pushe meg selv litt for tiden, så jeg ikke skal isolere meg selv helt. Samtidig prøver jeg å finne en balanse, for det er heller ikke noe galt i å være glad i å være alene. Introvert 4 lyfe <3