Julaften gjennom polaroid-bilder

Min julaften besto av mamma, bestemor, bestefar, hunder, deilig julemiddag (pinnekjøtt og julebrus <3<3<3), hjemmelaget riskrem (flink mama!), masse sjokolade, litt stress (altså, det er et lite styr å komme seg i kirka og på middag og hit og dit? jeg greier hvertfall aldri senke skuldrene helt før jeg har satt med ned ved middagsbordet, for da er stresset ferdig), fin julegudstjeneste, kjole, tynn strømpebukse, kulde, sølvguttene på tv, julefilmer/program i bakgrunnen hele kvelden og til slutt åpning av julegaver.

Om kvelden var jeg med A igjen og vi snakket om hva vi hadde spist og hva vi hadde fått i gaver før vi spiste enda mer godis og så på et eller annet på tv'en.

Jeg og mamma har for det meste feiret julaften sammen med bestemor og bestefar, ettersom vi bodde i samme hus som dem i mange år. Nå har mamma sitt eget hus, men vi synes likevel det er fint å være sammen. Jeg er så heldig som har en så fin familie å tilbringe denne fine kvelden med! Samtidig gleder jeg meg til jul sammen med A i fremtiden!

Jeg hadde hvertfall en veldig fin julaften, og jeg er glad jeg tok med meg polaroid-kameraet mitt og fikk tatt noen koselige bilder den kvelden.

Så takknemlig!