PAY IT FORWARD

Godt nyttår alle sammen! Nå er jeg akkurat tilbake i Bergen, og egentlig har jeg skrevet på et oppsummeringsinnlegg av 2016 de siste dagene. Dette skal jeg prøve å få postet snart, men i mellomtiden kom jeg over noe utrolig fint i facebook-feeden min! En fin jente jeg gikk på skole med postet dette på statusen sin i dag:

"PAY-IT-FORWARD! <3
Jeg liker å gjøre andre mennesker glad. Jeg tror mer på å gi enn og få, og jeg tror at alt det gode gir ringer i vannet.
Det er derfor jeg vil delta i et helt utmerket Pay-It-Forward-initiativ i 2017.
De første fem personer som kommenterer denne statusen med ordene "jeg er med", kommer til å få en overraskelse fra meg i løpet av 2017. <3 Det kan være en bok, en lunsj, et besøk, noe hjemmelaget, et postkort - ja, en liten overraskelse av noe slag! Jeg kommer til å gjøre det når stemning og følelse overvelder meg, og når jeg kommer på noe som jeg tror passer disse fem, som kan gjøre dem glad.
Til gjengjeld skal disse fem personene gi samme tilbud på deres fb-status eller blogg, og igjen dele med andre. <3
Bare kopier denne teksten på profilen din (ikke del), så danner vi et stort og herlig nettverk av godhet! <3 På denne måten kan vi gjøre flere fine ting for hverandre i 2017, uten noen annen grunn enn bare å gjøre andre glad"


Jeg er så enig i det som står her, og jeg er kjempegira på å delta og dele det videre. Siden jeg valgte å dele det her på bloggen, så er det i kommentarfeltet under her du skal skrive om du vil være en av de fem! Og husk - del videre, for dette er så fint! <3

PS: Husk at det ikke skal mye til! Du trenger ikke kjøpe noe dyrt, eller å kjøpe noe i det hele tatt. Det skal ikke mye til for å glede andre. Vær kreativ!