Friyay!

Noe av det deiligste med å bli student igjen er at jeg faktisk får en følelse av helg! Nå har fredag gått tilbake til å bli min favorittdag (når jeg jobbet på coop var det alltid lørdag ettersom jeg hadde kveldsvakt hver fredag) 

Her staver jeg "helg" på tegnspråk. En annen gang kan jeg prøve å lage en gif med selve tegnet. Denne gangen bare stavet jeg det.

Denne helga er ekstra bra fordi i dag setter jeg meg på flyet (ok, det er ikke akkurat en del av det som er ekstra bra, da, siden jeg har skikkelig flyskrekk) hjem! Gleder meg!
Jeg har hatt studiedag i dag. Kom meg opp rundt ni, spiste frokost, tok en dusj og jobbet deretter med noen oppgaver. Rakk ikke så mye som jeg hadde ønsket, ettersom jeg nå må skynde meg å pakke kofferten og snart suse av gårde til Flesland. Ha en superfin helg, gode mennesker!