New Age Disco Boys

Hei og god lørdag! Jeg håper dere gjør noe fint i dag. At dere slapper av, senker skuldrene og bruker kvelden på noe gøy. Om dere ikke kan det, og heller må bruke den til noe fornuftig å kjedelig, så klapp dere selv på skuldra. Dere er flinke! Og snart får dere også senke skuldrene.

Uansett. Jeg er hjemme i helga og det er så himla deilig. Akkurat nå lager vi (les: Andreas) middag, og jeg er Spotify-DJ. Og i den anledning, så må jeg benytte anledningen til å gi dere helgas musikktips! Kompisen min Markus (gitaristen) og bandet hans har nettopp gitt ut sin første singel i dag. Det er stas, da! De er superflinke, så jeg håper dere setter av noen sekunder til å sjekke ut låten og adde den i lista deres.

Så sjekk ut New Age Disco Boys - Bastard Son på Spotify/iTunes etc! Link til Spotify her.

Og vet dere hva som er ganske cool? I kveld spiller de konsert på Garage! Det koster bare 120,- for billett. Så om du vil gjøre noe gøy denne fredagskvelden, så kan jeg anbefale dere å stikke innom Garage i Bergen og se de her spille live! Link til arrangement; her.