Mandagstips #1

Hei! Jeg lever fremdeles. Ting har gått i ett helt frem til nå. Først nå begynner jeg å komme litt inn i en slags hverdag, så nå satser jeg på at det blir litt mer blogging også. I dag har jeg en del tips og fine ting jeg vil dere med dere! Håper disse tipsene/anbefalingene kan gjøre mandagen din litt lettere.

- I går begynte Alt For Norge igjen! Tenkte bare å minne dere på det, om dere liker å se på det men har glemt av at det har startet. Jeg synes det er en så innmari koselig og morsom serie, så jeg måtte bare minne dere på det! Søndager klokken 20.00 på TvNorge!

- I morgen starter den nye serien til Christine Koht som heter "Koht og Kidsa"! Fy søren, jeg gleder meg så utrolig mye. Christine er et av de mest herlige menneskene jeg kan se på TV, og jeg har virkelig troen på at det blir et bra program. TvNorge 20:30 tirsdag kveld, dere!

- Jeg fikk et tips for noen uker siden om en app som heter Forest. Det er en helt genial app som jeg tenker at de aller fleste kan få nytte av. Om du er en student som trenger hjelp til å finne frem konsentrasjonen, eller om du bare vil bli flinkere til å sette av litt tid til å drive med det du liker, uten å bli distrahert av mobilen hele tiden - denne appen er så utrolig god å ha! Forest går nemlig ut på at du planter et tre. Treets størrelse bestemmes ut fra hvor mange minutter du vil konsentrere deg om *insert hobby/skolearbeid/whatever*. Eks.: Målet er å jobbe 10 min uten å se på mobilen; du planter en liten busk. Eller kanskje målet er å jobbe i 30 min; da planter du et tre. Du setter på en slags nedtelling, og må da legge bort mobilen. Om du åpner mobilen for å for eksempel svare på en melding, sjekke instagram eller sende en snap, så dør treet ditt, og nedtellingen blir avbrutt. Og du vil vel ikke at treet ditt skal dø? :( Det som er så gøy, er at etter hvert som du jobber og gjennomfører øktene, så får du poeng/penger. De kan du til slutt bruke til å kjøpe finere trær/busker! Veldig søt app som faktisk hjelper skikkelig på motivasjonen for å konsentrere seg om noe!

- Jeg er helt hekta på James Vincent McMorrow igjen. For noen uker siden kom han med nytt album. Det tok meg litt tid å like det, ettersom det føltes litt ulikt hans tidligere sanger (som jeg elsker), men nå absolutt digger jeg det! 

- Kjøp en planleggingsbok! Jeg fikk en gratis en av HiB når jeg startet der, og har innsett at det er helt sykt praktisk. Da kan jeg føre inn alle avtaler/ting jeg må huske å gjøre/arrangement jeg vil delta på, og det er så utrolig greit for en med gullfisk-hukommelse!