Bilder i posten!

For noen dager siden bestilte jeg endelig litt bilder på smartphoto.no (dette er altså ikke et sponset innlegg, haha, jeg har betalt disse bildene med mine egne penger!) Det er en god stund siden jeg har hatt bilder jeg kan holde i hånden. De fleste nå til dags ligger på pc'en eller på mobilen. Nå som jeg snart skal flytte til Bergen, fant jeg ut at det var på tide å bestille noen bilder som jeg kan henge på veggen min! De fleste bildene er bilder jeg har postet på instagram. Alt fra feriebilder til koselige bilder sammen med familie og kjæresten. Jeg valgte å printe de ut kvadratisk med en tynn, hvit ramme rundt. De ble sååå fine og jeg gleder meg sånn til å pynte rommet mitt med dem!

Bildene bestilte jeg altså via smartphoto.no. Om du vurderer å gjøre det samme, kan jeg anbefale å bestille dem via denne siden. Rask levering, billige bilder og en grei pris for frakt. Betalte under 200-lappen for alle de her og fikk de etter kun noen få dager!