Mine nyeste loppisfunn

Som de fleste vet, så elsker jeg loppemarkeder og bruktbutikker. Kan bruke evigheter på å kikke rundt, og liker så godt det å gi klær videre/kjøpe brukt, i stedet for å kun kjøpe nytt hele tiden. Det er fint når andre kan få nytte av klær en selv har gått lei/vokst ut av.

På lørdag var jeg fremdeles ganske syk, men tok meg likevel en liten tur inn til sentrum. I bakgården ved Apollon hadde de nemlig bakgårdsmarked, så jeg bestemte meg for å ta en tur innom! Jeg er dessverre alt for glad i å kjøpe klær, men da passer det godt at jeg er flink til å finne billige plagg så som lommeboken skriker "nb! husk at du nå har studentøkonomi!" Det var ikke noen spesielle plagg jeg fant meg, men jeg er likevel veldig glad i helt enkle og greie topper, og det er alltid gøy å ha en del å velge i. Jeg elsker striper, så endte med å ta med meg denne croptop'en hjem;

Dagen før stakk jeg en tur innom Fretex, og fikk med meg denne stygg-kule toppen. Fargen er mye finere på ekte enn på bilde (synes jeg, hvertfall. den er mer lysegrønn på ekte), og jeg synes den er ganske enkel og kul (ja, klesstilen min er litt kjedelig, men oh well)

Jeg har også blitt veldig glad i en type rosafarge i det siste, og har lett etter den perfekte rosa genseren, men ikke lykkes. Men jeg fant en helt enkel og stilig, litt slitt (men det har sin sjarm!) rosa t-skjorte på bakgårdsmarkedet. De plaggene her ser ganske kjedelige ut, men jeg liker så godt litt store, comfy topper i fine farger og med høytlivsbukse blir det veldig bra.

Totalt betalte jeg kun 40,- totalt for de tre plaggene her. Ganske greit når man lever som student og har lyst på noe nytt i klesskapet! Kjøp brukt, folkens! Du kan ende opp med mange sinnsykt stilige (og mer spesielle) plagg enn det her også.