Syk og studiedag

Det er onsdag, og hverdagen begynner å synke inn. Jeg begynner å skape meg litt rutiner, og prøver å tilpasse meg det nye livet her i Bergen. For noen dager siden ble jeg syk. Æsj. Det er så typisk å bli syk når det er mye man vil være med på og mye som skjer. Jeg er kun forkjølet, men er så slapp at jeg har tatt meg noen ganske rolige dager. Vært med på det viktigste og det obligatoriske og ellers tatt det easy hjemme. Vil så gjerne bare bli frisk veldig fort, så jeg kan bli med på mest mulig igjen. For det har jeg ikke helt energien til nå. Derfor passet det godt med studiedag i dag. Jeg har sovet masse, spist digg frokost, sett på HBO og til og med fått gjort litt fornuftige ting!

Det er helt merkelig å ha skolemotivasjon igjen. Jeg digget faktisk skolearbeid da jeg var yngre. Det vil si, frem til videregående. Videregåendeårene var bra, men selve videregående var hardt. Hardt og krevende. Følte jeg sleit med 90% av fagene. De interesserte meg ikke, og det var så vanskelig å huske alt. Og jeg sier ikke at disse tre årene med tegnspråk og tolking (ja, til dere som lurte på hva jeg studerer; bachelor i tegnspråk og tolking, altså, jeg blir til slutt tegnspråktolk!) ikke blir krevende. For det blir de. Men det er hvertfall godt å ha motivasjonen tilstede. Kanskje forsvinner den også. Kanskje finner jeg ut at dette ikke er noe for meg i det hele tatt. Men det er i det minste godt med en god start. Hittil stortrives jeg i klassen og på studiet. Det er så spennende å lære et helt nytt språk! Tegnspråk! Så studiedagen ble ikke bare brukt til å lade opp batteriene ved hjelp av en del søvn. Jeg har også lært meg en haug med nye ord. Om du sitter der hjemme og har lyst å lære litt tegnspråk, så kan jeg tipse deg om denne nettsiden og denne jenta på YouTube. Veldig gode videoer som er oversiktlige og gode å forstå!

Snart kommer det forresten en liten "my crib"-video på bloggen! Har så lyst å vise dere det lille, koselige rommet mitt. Så stay tuned!