Bergensupdate

Wow. Det har skjedd så mye i det siste. Jeg vil bli flinkere til å blogge, men akkurat nå i begynnelsen av å flytte til et helt nytt sted, har jeg ikke hatt tid. Så her kommer et stort oppsummerings-innlegg over hvordan den første uken i Bergen har vært! Denne uken var så full av inntrykk. Jeg har sovnet som en stein hver eneste kveld, både pga. at jeg har måttet stå opp tidlig (noe jeg ikke akkurat har trengt de siste årene, da jeg ikke startet jobb før 16:30) og pga. en haug med informasjon, mennesker å hilse på og alt annet som skal fikses. Busskort, studentbevis, kjøpe skolebøker (noe jeg fremdeles jobber med), gjøre rommet koselig osv. Jeg er ikke akkurat et partymenneske, og ettersom jeg blir veldig sliten av å være mye rundt andre mennesker, har jeg ikke deltatt på alt i fadderuken. Men jeg er flink til å finne en balanse, og til å lytte til kroppen. Jeg har vært på byvandring med fadderene og klassen min, blitt bedre kjent i byen, blitt mer vandt med buss/bybane-systemet og forrige uke var det gratiskonsert på Hulen! Dit dro jeg med en koselig gjeng fra klassen, for å se Ramasjang og Comet Kid live. Veldig gøy!

Fordeler med å bo i et koselig kollektiv: jeg kan spørre de jeg bor med om de kan flette håret mitt, siden jeg ikke får det til selv, haha!

En annen dag spiste jeg og Sara fra klassen min is etter skolen! Vi satt ute i sola (for ja, det har vært ganske fint vær her i det siste!) og det var veldig koselig.

Bergen er en fin by!

Helg nr to i Bergen kom A på besøk igjen! To helger på rad. Så innmari koselig! <3 På fredag dro vi på kino og så "Lights out". Vi skulle egentlig se en actionfilm, men endte opp med skrekkfilm. Jeg hater egentlig skumle filmer, men denne kan anbefales! Resten av helgen skulle vi egentlig bare slappe av sammen, men så hørte vi om Cloud Nine-festivalen Kygo hadde arrangert. Derfor endte vi plutselig opp på "endags-festival". Det var helt sinnsykt gøy (og slitsomt!) og jeg fikk sett James Vincent McMorrow, Matt Corby, Kygo og flere flinke artister live! Sykt gøy, og jeg er så glad for at jeg fikk dele opplevelsen med favorittmennesket mitt.

Søndag ettermiddag var det tid for å si "vi ses" igjen til A. Alltid like dritt. Søndag har blitt min sippedag, haha. Men allerede om to uker reiser jeg hjem en helg, så da har jeg hvertfall det å se frem til!

Jeg snakker mye om A og mye om savn. Men sånn er det når man går fra å bo sammen med han man er så glad i, til å plutselig venne seg til en helt ny hverdag på et helt nytt sted. Heldigvis har jeg masse motivasjon for studiet, en bra klasse og koselige jenter jeg bor i kollektiv med. Jeg tror dette skal bli bra!