Første helg i Bergen

Hei! Fredag kveld landet jeg og A i Bergen. Vi fikk lempet flyttelasset mitt inn på rommet mitt i kollektivet jeg skal bo i. Hittil har jeg møtt én av de to (kanskje tre) jentene jeg skal bo med, og hun virker utrolig hyggelig! Rommet er veldig fint, og jeg har allerede fått pakket ut en del og gjort det ganske koselig her, likevel om noen ting gjenstår. Jeg har et veldig godt førsteinntrykk av leiligheten, folka og området til nå og tror og håper at jeg skal få det veldig fint her!

IMG_5796.JPG

Første helg i Bergen var superfin. Det var så godt at A reiste ned sammen med meg, så jeg slapp å være alene de første dagene. På fredag ble vi invitert bort på taco av tante, og det var skikkelig koselig. Lørdag dro vi til IKEA, sånn at jeg fikk kjøpt diverse ting som jeg ikke fikk med meg hjemmefra. Jeg kjøpte alt fra dyne og håndduker til planter og verdens fineste skrivebordslampe. Før og etter bilder av rommet mitt kommer selvfølgelig når jeg har fått dekorert det ferdig! Senere på ettermiddagen, dro jeg og A inn til byen på en liten date. Vi spiste biff på Egon og det var så utrolig koselig. Deretter dro vi ut på byen en liten tur sammen med en kompis av meg her i Bergen og noen venner av han. Hele kvelden var superkoselig, om du ser bort fra at vi måtte vente helt sinnsykt lenge på taxi ettersom vi mistet siste bussen, haha! Hjelpes. Men; vi fikk kjøpt oss natt-taco og kom oss til slutt inn i varmen. Digg!

I dag måtte A reise hjem igjen. Åh, jeg savner han allerede. Det ble noen tårer på flyplassen, og det føles veldig rart å ikke være rundt han akkurat nå. Nå sitter jeg faktisk igjen i Bergen alene, og i morgen er første skoledag. Jeg grugleder meg!