Mall of America

Dag nr 2 i USA kjørte vi inn til Bloomington. Der ligger USA's største/nest største kjøpesenter (største arealmessig, nest størst butikkmessig) Mall of America! Det er så utrolig mange butikker der og vi kom oss ikke gjennom mer enn første etasje. Men så lenge jeg fikk kikket innom Urban Outfitters og American Apparel gikk det fint! I midten av kjøpesenteret har de en stor fornøyelsespark, med diverse berg og dalbaner etc. Jeg hater karuseller, så vi tok ingen, men det er likevel masse kult å se på. Jeg fikk kjøpt meg litt klær (haul-video kommer når jeg er tilbake i Norge!) og vi spiste middag på Hard Rock Café. 

Litt snacks fra sjokoladebutikken måtte til, så jeg endte opp med en Caramel S'more!

De har også en diger legobutikk der. Du kan kjøpe en boks, og putte oppi akkurat de legoklossene du vil ha. I tillegg har de diverse utstillinger med digre legofigurer. Tenk å ha det som jobb da - lage store legofigurer.

Jeg reiste kun i conversa og trengte uansett sårt noen nye joggesko. Siden bursdagen min var dagen etterpå, fikk jeg disse i bursdagsgave av Andreas! Jeg elsker dem! (de er ikke like hvite nå, da, etter noen dager i Nord Dakota...)