I'm back

Jeg har vært litt fjern her på bloggen i det siste. Jeg har ikke følt for å skrive noe, og da orker jeg heller ikke å blogge. Om jeg blogger bare for å blogge blir det ikke gøy lengre. Men nå er jeg tilbake, og jeg kjenner jeg er skikkelig gira. Ettersom det er en liten stund siden jeg har oppdatert dere på livet mitt (ja, jeg har lagt ut en video, men jeg har ikke skrevet noe på en stund), så tenkte jeg å fortelle dere om hva jeg har gjort på i det siste.

1. Jeg har blitt enda lysere i håret! Jeg begynte jo å bleke det etter jeg klippet meg kort, og med hjelp av lillashampoo begynner det nå å bli mye bedre. Jeg har fremdeles en god del gult i håret som skal bort, men det begynner å bli mye bedre. 2. I helga var jeg på bygdadans! Det var tid for årets Aukradag, og ettersom det er omtrent den eneste dagen i året at det skjer noe her ute, så måtte jeg bare. Sie Gubba kom for å spille konsert, og det var ganske gøy ettersom det alltid er en del mennesker ute på denne dagen.

3. Jeg er stolt fordi jeg endelig fikk ræva i gir og bestilte meg tannlegetime. Jeg har sånn tannlegeskrekk og har utsatt det lenge nå. Men nå er jeg skikkelig stolt, for både i dag og på torsdag var jeg hos tannlegen. Jeg har nå borret to hull (jeg har alltid hull..) og det føles så godt å bare få gjort det! (men hjelp så dyrt det er?!? #tingmanfinnerutnårmanblirvoksen) 4. Mens jeg var i Molde i dag gikk jeg forbi et koselig loppemarked midt i sentrum, og endte opp med to gamle magasiner fra 60-tallet. Jeg betalte kun 20,- for begge disse to. Se så nydelig jenta på forsiden av Kvinner Og Klær er. Gosh. Jeg elsker håret, stilen og sminken! Og wow, Vi Menn har forandret seg en del med årene. Fra en liten gutt på forsiden til halvnakne jenter. Hm. 5. Jeg har nedtelling til vi reiser til USA og er så gira at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! 6. Vi er allerede inne i juni! Det er en sommermåned, det! Det gjør meg så innmari glad, for juni/juli/august er definitivt favorittmånedene mine i løpet av et år.