Bøker lånt fra biblioteket i det siste

Hittil har jeg lest 6 av 12 bøker, som er målet mitt på goodreads dette året. Noen av dem har vært ganske tynne og lettleste, men oh well. Det teller likevel! Jeg leste nettopp ut "Sangen om en brukket nese" av Arne Svingen, og den var utrolig fin! Likte den skikkelig godt.

For noen dager siden syklet jeg til biblioteket for å levere boka og låne meg noen nye. Jeg endte opp med disse tre:

Jeg har allerede lest alle diktene i "Ren Poesi" (som var ganske fin, likevel om dikt ikke er helt min greie)

Nå holder jeg på å lese Norske Gleder av Ragnar Hovland, og den virker ganske fin hittil. Jeg blir så glad når leselysten er på topp! Målet mitt er å få lest ut de bøkene her før jeg reiser på ferie, og å låne noen nye til ferien starter. Tar veldig gjerne i mot fine boktips til bøker jeg kan lese i ferien. Er glad i fine ungdomsbøker, koselige romaner og novellesamlinger! Krim funker også, og kanskje litt fantasy.