SnapKollektivet!

Endelig kan jeg fortelle dere om det spennende prosjektet jeg snakket litt om tidligere! Caroline kom nemlig med en veldig stilig idé om å starte en felles snapchat-konto sammen med andre mennesker. Nå er vi elleve jenter som har blitt med, og vi skal heretter dele en snapchat-konto som vi kaller "SnapKollektivet"!

Her kommer vi til å dele litt av hvert fra hverdagen vår og fokuset vårt kan oppsummeres med de ordene her: åpenhet, toleranse og aksept. Vi kommer derfor til å snakke om masse forskjellig i snappene våre. Ting som er fint, ting som er vanskelig og ting som kanskje trengs å snakkes om. Det som er så gøy er jo at vi lever alle sammen ganske forskjellige liv, og har alle våre forskjellige utfordringer, så jeg tror de fleste kan finne noe å kjenne seg igjen i.

Denne superfine traileren har Tine laget, og den oppsummerer ganske godt hva SnapKollektivet handler om.

Gjennom dette prosjektet har jeg blitt bedre kjent med noen helt nydelige mennesker, og jeg er så glad for at jeg er med på det her. De som er med er:

Caroline / carolinesverden.com
Milla / noctem.nu.
Lisa / lisaskaar.wordpress.com.
Carina / carinabehrens.com.
Linn / linnrosenborg.blogg.no.
Marie / supermarie.net.
Tine Katrine / blogg.tinekatrine.com.
Thea / lifeofoslo.com.
Lise Lotte / superliise.com.
Luisa / la-mar.no.

Om du tar bilde av dette bildet inne i snapchat-appen, kommer kontoen frem og du kan lett adde den. Visst ikke kan du bare lete etter "SnapKollektivet" og adde oss. Den 26 juni starter vi, og jeg kjenner at jeg grugleder meg skikkelig. Iiih!

Du kan også like facebooksiden vår her.