❤️💛💚💙💜

Jeg har så vondt i hjertet. Overalt på sosiale medier leser jeg om den tragiske hendelsen. Om igjen og om igjen. Det gjør så vondt. Jeg forstår det ikke. Jeg har ikke ord. Det er så urettferdig, og så fælt.

Internettet er også omringet av hjerter, åpenhet og kjærlighet. Så masse kjærlighet.
Men også så masse hat. Hat som gjør meg så sint. Så lei meg. Hat mot muslimer. Hat mot kristne. Hat mot homofile. Hat, frykt og fordommer. Jeg blir så sint når sånt skaper enda mer fordommer. Enda mer hat. Jeg bryr meg ikke om hva mannen bak våpenet var. Homofil, svart, hvit, muslim, kristen, buddhist eller hva som helst. Han var en syk mann som gjorde noe helt ufattelig fryktelig, og jeg blir lei meg over at en stor gruppe mennesker skal få "skylden" for fæle handlinger.

For sånn er det alltid. Skyter en mørkhudet mann noen, er plutselig alle mørkhuda mennesker farlige. Skyter en muslim noen, er plutselig alle muslimer grusomme mennesker man burde frykte. Kan vi ikke bare forstå at gjerninger som det her blir gjort av forferdelige og syke mennesker og at de alene har ansvaret? Vi må virkelig slutte å skape hat mot store folkegrupper. F.eks; hvor mange muslimer finnes ikke her i verden? Sykt mange. Og de aller fleste av dem er hyggelige, gode mennesker, som ikke har gjort noe for å fortjene alt hatet og de stygge blikkene de blir møtt med. Jeg bryr meg ikke om hvordan du ser ut eller hva du tror på, så lenge du prøver å være et godt menneske.

Poenget mitt er altså at mennesker med masse ondskap i seg finnes i alle hudfarger og eventuell religonstilhørighet. Vi må virkelig slutte å skape hat mot store folkegrupper, det er så fælt å se på og det gjør meg så utrolig trist.

Jeg ber en ekstra nattabønn i natt, for ofrene og de pårørende til de som mistet noen i dette fæle terrorangrepet ♥♥♥♥

"If one man can create that much hate, you can only imagine how much love we as a togetherness can create ❤️💛💚💙💜"