Day Zero Project

For noen dager siden så leste jeg et innlegg på Lise Lotte sin blogg, om noe som ble kalt Day Zero Project. Day Zero Project handler om at man lager en liste med 101 ting man vil få gjort på 1001 dager. De har også en nettside, hvor du kan legge til målene dine, finne inspirasjon til nye mål og så kan du oppdatere listen etterhvert som du kan krysse av ting. Dette er akkurat sånt som jeg elsker!

Derfor lagde jeg meg en profil. Men 1001 dager er jo ganske lang tid. Det er snakk om noen år. Personlig så liker jeg bedre å lage mål som jeg skal få gjort på kortere tid. Da synes jeg det er lettere å faktisk få gjort det, for om det går over lengre tid er det gjerne lett for å tenke "jaja, jeg skal jo få gjort det en gang..." også blir det kanskje ikke noe av det. Derfor lagde jeg meg heller en liste (for du kan opprette de listene du selv vil) over ting jeg vil få gjort i 2016. Nå har vi jo kommet halvveis ut i året, så jeg må tenke ekstra godt over hvilke mål jeg kan lage meg. Man må liksom tenke litt ekstra realistisk, for det er jo begrenset hva man kan få gjort på ett år (eller i dette tilfellet; et halvt år) Så her er målene mine for resten av året:

1. Visit the USA.
2. Shop at Mall of America.
3. Write a letter to myself to open in 10 years.
4. Get a tan.
5. Get a new tattoo (er ikke helt sikker på dette ettersom jeg vil bli blodgiver snart)
6. Go back to school.
7. Watch the sunset.
8. Make a video of a typical day of my life.
9. Leave an inspirational note inside a book for someone to find.
10. Meet an online friend in person.
11. Get a massage.
12. Not log into facebook for a whole week!
13. Write a message in a public bathroom.
14. Spend a rainy day watching films in my PJ's.
15. Carve my name on a tree.
16. Stop biting my nails.
17. Buy something from Etsy.
18. Go people watching for a day.
19. Spend one weekend with only my music, art and books. "Unplug".
20. Spend an afternoon reading at the park.
21. Get a notebook and keep track of quotations from books I love.
22. Go to a fireworks show on the Fourth of July.
23. Eat 10 things I've never tried before.
24. Don't eat chocolate for a week.
25. Make a list of all family and friends Birthdays and Anniversaries.
26. Influence a person to make a day zero list.
27. Identify 100 things that make me happy.
28. Write a love letter.

Punkt markert er punkt jeg hittil har fått gjort. Om jeg legger til flere mål kommer jeg til å oppdatere listen så dere får se hvilke nye mål jeg har satt meg.

Dette kan virkelig anbefales, for det er mange gode tips der inne og man blir skikkelig gira på livet!