MINE NYESTE LOPPISFUNN

For noen dager siden var det noen her på øya som arrangerte garasjesalg. Jeg og mamma tok oss en tur, spiste vafler og kake sammen med koselige mennesker, og vi endte opp med noen fine ting hver. Likevel om jeg definitivt foretrekker ryggsekker i de fleste anledninger, liker jeg så godt sånne vesker som den på bildet under. Jeg har noen andre i samme stil, og jeg liker de så godt! Denne veska fikk jeg for 20,- og det er jo ganske sykt?!

Jeg fant også noen søte hårklemmer til kun 10,-! Jeg bruker veldig sjeldent hårklemmer med pynt på, men jeg tenkte kanskje de her kunne bli søte i sommer.

Jeg elsker å kjøpe ting brukt! Fra jeg var liten av, har Fretex vært et av mine favorittsted, og jeg har alltid elsket loppemarkeder og garasjesalg. Når jeg var yngre husker jeg at det ble sett på som ganske teit å kjøpe klær brukt. Man måtte liksom ha the real deal og iiiik om man gikk i en bukse noen andre hadde brukt før. Jeg brydde meg ikke om sånt, men jeg tror nok at dette var grunnen til at mange absolutt måtte kjøpe alle plaggene sine i butikker, og at det måtte være det rette merket. Man ville jo passe inn, og være cool. Jeg vet ikke hvordan det er i dag, men jeg kan se for meg at det fremdeles ligger et slags press på en (gjerne på skolen etc.) om å ha det nyeste og flotteste. Jeg synes det er så himla dumt, for å kjøpe brukt er jo så gøy! Man kan ende opp med stilige plagg som ingen andre har, og i tillegg kan man finne fine klær som omtrent ser helt ny ut til en skikkelig billig penge. Og ettersom det kan være ganske vanlig å gå lei av et plagg etter en stund, er det så fint at man kan gi det til noen andre som kan få glede av det når du kanskje har gått lei. Go bruktbutikker og loppiser!

Og bare et lite tips: Når jeg bodde på internat brukte jeg og venninnen min å arrangere loppis på rommet vårt av og til. Vi la frem alle klærne vi ikke brukte lengre, klistret på en liten prislapp og sånn fikk noen av plaggene vi hadde gått litt lei av finne sin nye plass i et nytt klesskap. Etterhvert lagde vi også en loppisgruppe på facebook, sånn at alle på internatet som hadde noe de ville kvitte seg med kunne poste det der. Veldig morsom og enkel måte å eventuelt skaffe seg nye klær på, når man kanskje er en fattig student!

Og enda en ting: Jeg har spørsmålsrunde, og hadde blitt så innmari glad om jeg hadde fått litt flere spørsmål! Bare trykk her for å komme til innlegget hvor du kan stille spørsmålene.