Min bucket list

Jeg så Flora skrive sin bucket list her en dag, og ble da inspirert til å skrive min egen. Jeg har nok skrevet noen bucket lists opp igjennom, men jeg har aldri hatt én spesifikk en som jeg faktisk har krysset av ting på og sett gjennom ved jamne mellomrom. Jeg tenkte at det var på tide å skrive en ny bucket list. Så her kommer den!

- DET FØRSTE PUNKTET STJELER JEG FRA LISTA TIL FLORA, FOR JEG HAR ALLTID DRØMT OM DET SAMME:
Å BO I EN BUNGALOW PÅ EN HVIT STRAND

- DRA PÅ UTENDØRSKINO

- BESØKE LONDON OG HARRY POTTER-WORLD

- GÅ LANGS STRANDEN I BRIGHTON

- SITTE I ET PARISERHJUL

- BESØKE EN STØRRE FESTIVAL, CAMPE I TELT OG FÅ DEN DER FESTIVALFEELINGEN (HAR KUN VÆRT PÅ JUGENDFEST I ÅLESUND, MEN VIL SÅ GJERNE BESØKE EN AV DE STØRRE FESTIVALENE)

- BESØKE ROMA FOR TREDJE GANG (MAN BLIR BARE HELT FORELSKET I DEN BYEN)

- BESØKE ALCATRAZ

- JOBBE SOM FRIVILLIG I EN FIN ORGANISASJON

- STUDERE TEGNSPRÅK (KRYSSER FINGRENE FOR AT JEG KOMMER INN TIL HØSTEN!) OG FORHÅPENTLIGVIS LÆRE DET GODT NOK TIL Å KUNNE BRUKE DET

- HENGE I EN PARK SAMMEN MED FINE MENNESKER (NÅR MAN BOR PÅ EN LITEN ØY BLIR DET LITE PARK-HENGING)

- HA DET FINESTE UTENDØRSBRYLLUPET NOENSINNE. MED TACOWRAPS, CHAMPAGNE, GOD MUSIKK, FLOTTE FOLK, DEILIG KVELDSSOL OG MASSE BLOMSTER OG STEARINLYS (OG SELVFØLGELIG MED EN BACKUP-PLAN OM VÆRET IKKE SKULLE BLI SÅ FLOTT)

- FÅ FULL SLEEVE

- TA TATOVERING PÅ LÅRET

- DRA PÅ EN LANG, VELDIG SPONTAN OG LITE PRANLAGT ROADTRIP NÅR JEG EN GANG FÅR MEG SERTIFIKAT OG BIL. KJØRE DIT VI FØLER FOR, STOPPE DER VI VIL, HØRE PÅ GOD MUSIKK OG LE TIL VI FÅR VONDT I MAGEN.

- DRA PÅ EN SKIKKELIG JENTETUR SAMMEN MED MINE ALLER BESTE VENNINNER

- BESØKE FAMILIEN MIN I USA SAMMEN MED ANDREAS (DETTE FÅR JEG KRYSSE AV LISTA I SOMMER!!)

- HOLDE ET FOREDRAG OM ET TEMA SOM ENGASJERER MEG

- GJØRE NOE JEG ALDRI HADDE TRODD AT JEG SKULLE GJØRE. JEG ANER IKKE HVA, MEN JEG TROR AT JEG EN GANG I LØPET AV LIVET KOMMER TIL Å TENKE "WOW, TENK AT JEG NETTOPP GJORDE DET HER!" OG DET SKAL BLI FINT. (PÅ EN BRA MÅTE, ALTSÅ. IKKE SÅNN "WOW TENK AT JEG NETTOPP GJORDE NOE SÅ FÆLT" HAHA)

- DRA PÅ ROADTRIP I USA OG BESØKE MANGE FORSKJELLIGE STATER

- GI BLOD

- BESØKE ISLAND

Alle bildene er hentet fra https://unsplash.com/

Hva står på din bucket list?