Ting jeg vil gjøre i juni

Jeg blir så glad av at vi er inne i juni allerede! Juni er fin. Juni betyr regn og sol om hverandre. Juni betyr grilling om man er heldig. Timer på verandaen om man er heldig. Kveldstur i regnet. Magen full av sommerfugler fordi man gleder seg til sommerferie. Eller sommerfugler i magen fordi likevel om man kanskje ikke har noen spesielle planer for de kommende ukene, så er dette en litt lettere tid på året. Det er hvertfall sånn jeg opplever juni. Likevel om ting kan føles tungt til tider, om man kanskje er ensom eller kjeder seg, så greier man å finne litt mer glede i ting når naturen blir grønnere og (kanskje) litt varmere. Når kveldene blir lysere og man hører fuglene kvitre. Jeg håper at dere har noe å se frem til denne sommeren, og at om dere ikke har det så godt akkurat nå greier å gjøre det beste ut av hvordan ting er. Ofte handler det om de bittesmå tingene her i livet. En god pizza til kvelds. En fin samtale. Å sitte ute om kvelden. Ta seg en tur til et sted man finner ro.

Som den listefreaken jeg er, så elsker jeg så skrive lister over ting jeg vil prøve å få gjort. Dette gir meg et lite push til å gidde å gjennomføre det, og det gjør at dagene føles mer meningsfulle. Her er ting jeg vil prøve å få gjort i juni:

- Ta imot de fleste ekstravaktene jeg kan få. Det er alltid kjedelig å bli ringt opp tidlig om morgenen og plutselig måtte sykle til jobb, men når lønninga kommer er det så verdt det. Ettersom jeg har ferie i tre uker i sommer, skal til USA og sikkert svi av litt for masse cash på Mall of America og i tillegg kanskje flytte bort og bli student til høsten, så trenger jeg alle vaktene jeg kan få denne måneden. Jeg skal samtidig lytte litt til kroppen når den virkelig sier nei, men jeg skal prøve å pushe meg selv til å jobbe mest mulig!

- Spise mindre godis. Målet mitt er alltid å prøve å kun spise det på lørdager, men det går aldri så veldig bra. Men jeg skal fortsette å prøve! Når jeg spiser veldig masse godis, har jeg en tendens til å erstatte det med skikkelig mat, og det kjenner jeg at magen min (som er ganske følsom og som trenger faste måltid) ikke blir så glad for.

- Svare på to brev. Jeg begynte å svare på brevet jeg fikk av den svenske brevvennen min, men glemte helt av det. Nå har det ligget i skuffen min i alt for mange uker, og det er virkelig på tide å skrive det ferdig, og ikke minst få postet det! (Edit: dette skrev jeg for noen dager siden, og nå har jeg akkurat fått skrevet det ferdig!) Jeg har også fått meg enda en superfin brevvenn, og jeg har derfor enda et brev å svare på! Jeg skal prøve å få postet begge to denne uken. 

- Dra til tannlegen. Dette kan jeg også krysse av lista nå. Både på torsdag og mandag var jeg hos tannlegen, og borret to hull. Stolt og glad for å endelig fått ræva i gir og nå slipper jeg å dra tilbake på en liten stund! (Ting man finner ut når man blir eldre: HJELP så dyrt det er å gå til tannlegen!)

- Møte en supersøt jente jeg har kjent via internett i noen år nå. I juni skal vi kanskje møtes, og likevel om jeg gruer meg så innmari (det er så skummelt å møte mennesker for første gang!) så tror jeg det kan bli veldig fint. Og så er det en fin måte å få pushet seg selv på! Jeg håper jeg får tid til det, og ikke minst at nervøsiteten ikke gjør at jeg avlyser.

- Offentliggjøre et stilig prosjekt jeg skal være med på fremover. Jeg vet ikke om jeg kan si så mye om det akkurat nå, men i løpet av måneden får dere nok vite det. Stay tuned!

- Møte Kine som endelig har kommet hjem fra en lang tur rundt omkring i Asia! Jeg gleder meg sånn til å få se bilder og til å få høre masse om turen hennes.

- Møte Elise som kommer hjem denne måneden. Det blir nok ikke så masse tid til å møtes, men jeg håper vi kan få til en liten cafédate i det minste. Jeg savner henne sånn!

- Fortsette å sykle til jobben. Jeg har vært så sykt flink i det siste og syklet til og fra jobb omtrent hver eneste dag! Tidligere dyttet jeg sykkelsetet lengre opp (HVORFOR har jeg ikke tenkt på det før?! jeg blir flau) og fant ut at jeg hadde hatt det alt for langt ned hele tiden. Det ble ti ganger lettere å sykle på den etter det, og nå gidder jeg faktisk å sykle til og fra jobb uten at det er et alt for stort tiltak, haha!

- Kjøpe meg en jakke. Ja - jeg vet det. Jeg sa jeg ikke skulle shoppe noe særlig frem til USA. Men jeg trenger virkelig en jakke. Jeg har kun en som er veldig lett og sommerlig, og en som er mer en vinterjakke. Jeg trenger en mellomting!

- Ha en skikkelig kosekveld sammen med mamma. Film, potetgull & dip og en lang og god prat!

- Feire St.Hans! Og kanskje samle mot til å synge der.

- Skrive pakkeliste (som den listefreaken jeg er) og etterhvert begynne å pakke kofferten min til turen. Iiiih, jeg gleder meg sånn!

- Ha en liten opprydning på pc'en, så den er klart til å bli fylt med en haug med feriebilder og videoer.

- Ha en liten vårrengjøring i skuffer og skap. Jeg har en tendens til å dytte alt mulig rot ned i skuffer, og da blir de så rotete og uorganiserte og stappfulle. Jeg skal prøve å få kastet unødvendige papirer og få organisert skuffene litt mer!

- Vaske huset før vi reiser. Tørke støv, vaske gulv og bare gjøre det koselig til vi kommer hjem igjen i slutten av juli.