#nofilter friday

Fredagen min startet rundt kvart over ti om formiddagen. Jeg våknet, ble kjempeglad når jeg kikket ut vinduet, spiste en kjapp frokost og løp ut på verandaen. Der lå jeg noen timer i solen, hørte på Swim Deep, bandet jeg alltid  høre på om sommeren (og likevel om vi ikke er inni en sommermåned enda, var denne dagen virkelig skikkelig sommer)

Når jeg kikket opp der jeg lå så det sånn ut:

Alt er så grønt og fint og fargerikt og man trenger ikke filter på bildene lengre når naturen gjør jobben selv.

Jeg drakk sitronvann i blant og holdt på å sovne ute i den lune sommervarmen.

Deretter fikk jeg min supersnille mamma til å kjøre meg til gartneriet til tante og onkel. Jeg har tenkt en liten stund på å pynte opp verandaen litt med blomster. På gartneriet tok jeg instagrambilder av fine trær og blomster og på vei hjem stoppet jeg innom butikken og kjøpte en is. Solo-is! Barndomsminner!  lenge siden jeg har spist solo-is.

Jeg kjøpte noen sykt fine potter og noen fargerike og sommerlige blomster!

Etterhvert lagde jeg meg middag og slappet av litt på sofaen med noen episoder av en serie. Klokken fire var det på tide å sykle til jobb ettersom jeg hadde kveldsvakt. Kvelden gikk fort og fint, og når jeg var ferdig på jobb var det helt nydelig ute og fremdeles skikkelig varmt! 

Før jeg syklet hjem syklet jeg innom bestemor og bestefar der søskenbarnet mitt og tante var på besøk. Jeg var der kun en liten stund ettersom jeg måtte legge meg tidlig denne kvelden, syklet hjem og avsluttet dagen med Skam, potetgull og dip.

Hele helgen har vært skikkelig fin og jeg krysser fingrene for en sommerlig uke i vente! Wow, så masse lettere og bedre alt blir med litt sol og varme?!