Forlovelsesringer!

På onsdag dro jeg, Andreas og mamma inn til byen. Siden mamma uansett hadde noen ærender der, satt vi på med henne. Og da fikk vi jo endelig tid til pizzadaten vi har snakket om en stund!

Mens mamma gjorde ærendene sine, dro jeg og Andreas til gullsmeden. Meningen med denne lille byturen var nemlig å skaffe forlovelsesringer! Jeg og Andreas forlovet oss i april, og vi ble enige om å se på ringer sammen. Vi fikk valgt ut de rette, og mens gullsmeden justerte størrelsen så den skulle passe fingrene våre dro vi alle sammen til et sted midt i byen som heter Hos Gyda. (Anbefales om du noen gang skulle befinne deg i Molde! Veldig god pizza!) Mamma og Andreas bestilte seg pizza, mens jeg gikk for en herlig cheddarburger med foccaciabrød! Det er å deilig å spise på restaurant i blant. Når man bor på en øy blir det ikke så mange restaurantbesøk, så det er godt å få unne seg sånt i blant også.

Etter vi hadde spist fikk jeg SMS om at ringene var klare. Jeg er ikke den som bryr meg så masse om blingbling og sånt stæsj, men når det kommer til en forlovelsesring så var det klart at jeg var ganske ivrig! Jeg gledet meg som et lite barn til å endelig få den på fingeren min! Etter å ha gått med den en liten stund nå, så kjenner jeg at jeg godt kan få strammet den inn enda litt til, men det er ikke noe som haster. Den sitter greit sånn den gjør nå, så jeg skal fikse det neste gang jeg drar til byen!

Åh, som sagt har jeg aldri brydd meg noe særlig om ringer/smykker etc. men denne er bare helt nydelig! Og når sånne ting har en fin betydning bak så blir de bare enda finere. Tenk at jeg er forlovet med et av de beste menneskene jeg vet om! <3 Jeg føler meg så heldig og takknemlig og det her er så innmari fint! Halo, se så nydelig den er, da:

På dette bildet ser det ut som selve ringen er gullfarget, men hele ringen er altså sølvfarget! Det er bare lyset som får den til å se sånn ut.