FINE TING PÅ INTERNETT

I dag har jeg litt ting jeg vil dele med dere! Jeg har funnet litt fine ting her på internett, som jeg synes fortjener enda mer oppmerksomhet.

Moddi synger Pussy Riots sang og det er så fint og bra.

Som stor Gilmore Girls fan kjenner jeg at det kribler i hele kroppen av å se de bildene her, fra den nye.. filmen? Jeg har ikke helt skjønt hva som kommer, om det er noen nye episoder (det kan da ikke være en hel ny sesong?) eller om det er en slags film eller hva det er (tell me if you know), men jeg kjenner at jeg gleder meg helt sykt uansett!

I dag oppdaget jeg en ny YouTube-kanal som jeg ganske så kjapt trykte "abonner" på. Mike og Jay lager nydelige videoer av at de reiser rundt omkring i verden. Jeg har kun sett noen få videoer, men gleder meg til å se flere! Blir reisesyk og eventyrlysten med en gang!

En annen ting som gjør meg ganske reisesyk er det fine innlegget her, med overskriften "13 Most Charming Small Towns In France". Altså, ah. Så fint! Jeg vil bare besøke alle stedene, for det ser helt nydelig ut der.

For noen uker siden fikk jeg en invite på facebook om å like "Fair & Square" sin side. Jeg ble nysjerrig, og måtte sjekke ut hva dette var for noe. Fair & Square er et nytt klesmerke startet av mennesker her i landet, som fokuserer på å ha en miljøvennlig og etisk produksjon. Nå har de et forhåndssalg på helt basic, grå t-skjorter, og jeg måtte bare bestille en for å støtte dette! Jeg liker veldig godt idéen de har, og jeg håper de lykkes.

Den vakre, herlige og sinnsykt tøffe venninna mi Kine er for øyeblikket ute på nye eventyr. Hun reiser helt alene og har nå vært innom Nepal, Sri Lanka og er for øyeblikket i Thailand. Hun har laget en blogg hvor hun skriver litt om turen (når hun har tid og mulighet) og jeg må bare anbefale dere å stikke innom. Kine er nemlig skikkelig flink til å ta bilder, så bloggen hennes er full av vakre bilder fra turen! http://nouw.com/kinereiser