SOME OF MY FAVORITE YOUTUBERS

Jeg elsker YouTube! Det er et fint sted å finne masse forskjellig underholdning. Om du vil ha tips (f.eks. innen sminke/interiør/diy's) se reisevideoer, videoblogger, pranks etc. YouTube har alt, og det er så gøy! Ettersom jeg bruker veldig mye tid på å se på YouTube-videoer, tenkte jeg at jeg kunne vise dere mine favoritter. Jeg kommer til å nevne de jeg liker aller best å følge med på, om de så er ganske kjente eller ikke. Kanskje oppdager du noen du ikke har hørt om før, og finner noen nye å abonnere på!

1. Fun For Louis.
Louis sin kanal har jeg abonnert på i en del år nå. Han legger ut videoer ganske ofte, så det er mange jeg ikke har sett og det er først nå i det siste at jeg prøver å få med meg hver eneste han legger ut. Han vlogger om livet sitt, og jeg må innrømme at jeg blir ganske misunnelig i blant. Altså, Louis kommer fra England, men man kan nesten ikke si at han bor der. For han reiser så innmari ofte og er overalt i verden hele tiden. Jeg hadde likt å sett skrapekartet hans! Jeg elsker å se på videoene hans fordi han lager gode videoer, reiser mye (og det er alltid gøy å få sett videoer fra andre steder i verden), fordi han inspirerer og så virker han om et herlig menneske. Noe han sier hver gang før han avslutter en video er "Peace out, enjoy life and live the adventure", og det synes jeg er så fint. Videoen under er en litt annerledes video, men jeg føler den viser godt hva kanalen hans handler om. Sjekk det ut, du kommer ikke til å angre!

2. Helen Anderson / Anderz.
Helen oppdaget jeg ikke før i fjor, tror jeg. Hun er innmari søt, og jeg liker godt videoene hun legger ut. I tillegg har hun en kanal hvor hun poster dailyvlogs, og de liker jeg veldig godt! Legger ved én video fra hovedkanalen hennes, og en fra vloggekanalen hennes.

3. Makeupmalin.
Jeg oppdaget Malin i fjor, da hun hadde rundt 1000 abbonenter tror jeg. Nå har hun allerede kommet opp i nesten 6000, og det synes jeg så absolutt hun fortjener! Malin er innmari morsom, og veldig klok! Videoene hennes er ikke alltid bare underholdning, men de har ofte et viktigere tema, og det liker jeg. At hun har mange forskjellige typer videoer. I blant har hun også videoblogger, og det er også gøy! Malin er forresten veldig morsom på snapchat også, hun er en av de få jeg følger med hver dag på snapchat (der heter hun det samme som på youtube), og om du har sett "Jeg mot meg" på NRK de siste dagene, så er hun med der også. Veldig tøff dame, som jeg absolutt digger!

4. Clara Henry.
Altså, ååååh. Jeg elsker denne dama. Hun er morsom og kul og tøff og wæh. Jeg vet ikke hva jeg skal skrive, annet enn at jeg digger alle videoene hennes.

5. Hellemylady.
Helle er også sykt morsom! Jeg digger videoene hennes! Jeg synes det er morsomt å oppdage flere norske YouTubere, så jeg ble skikkelig glad da jeg oppdaget Helle.

6. Uddevallarobert.
To veldig morsomme gutter fra Sverige som jeg oppdaget en gang i år. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om dem. De er underholdende, og får meg til å le.

7. Will Darbyshire.
Altså. Videoene til Will er så sykt gjennomførte og fine. Alle videoene hans har et tema, og han gjør det bare på en så innmari fin måte synes jeg. (kjæresten hans arden rose abonnerer jeg også på. hun er veldig søt og har også bra videoer)

8. Zoella / MoreZoella.
Zoella har jo blitt utrolig kjent nå, men jeg velger likevel å ta henne med i lista. For hun er en av mine favoritter. Zoe er så utrolig søt, nydelig og ganske kreativ. Jeg liker videoene hennes, og jeg følger også kanalen hennes hvor hun vlogger i blant. Zoe er en av dem som man bare må bli glad i, føler jeg.

9. PsychoSoprano.
Colleen Evans, også kjent som Miranda Sings. Jeg følger Miranda Sings også, men likevel om jeg finner henne ganske morsom i blant, så er hun ikke en av mine favoritter. Men Colleen har også en annen kanal, hvor hun legger ut litt vanligere videoblogger og lignende. Colleen virker bare som en av de skjønneste på jord, så jeg elsker videoene hun poster på denne kanalen.

10. Tyler Oakley.
Altså, man må jo bare elske Tyler?