TING SOM GJØR MEG TAKKNEMLIG OG GLAD PÅ EN LITT GRÅ OG 'TRIST' FREDAG

Akkurat nå sitter jeg i sofaen, titter ut av vinduet og gruer meg til jeg må ut om noen få timer. I dag er en grå og trist dag, hvertfall værmessig. Det har regnet en god del i dag, og likevel om regnfulle dager også kan være fine, så kjenner jeg at jeg trenger litt mer sol akkurat nå. I dag har jeg kveldsvakt og jeg skal sykle bort til bestefar før jobb så han kan fylle litt mer luft i sykkeldekkene mine. Da blir det nok bedre å sykle, for i det siste har jeg valgt føttene fremfor sykkelen ettersom dekkene har hatt så alt for lite luft i seg. Grå, regnfulle dager gjør ofte sånn at ting føles litt tyngre, så da er det fint å oppmuntre seg selv ved å tenke på gode og fine ting:

- Snart får jeg lønn!
- At jeg faktisk spiste en mer skikkelig frokost i dag. I det siste har jeg ikke orket å lagt noe særlig med tid i matlagingen, sånn at frokostene/kveldsmaten som oftest har bestått av rester eller noe slags tullemat uten noe særlig næring i. Nå prøver jeg å spise litt bedre igjen, sånn at jeg får litt mer energi.
- Snart er ferieukene på plass, og da kan vi bestille tur til sommeren. Jeg er så spent på om den originale planen vår går i boks, eller om vi må fiske frem en backup-plan. Uansett hva vi ender opp med, så tror jeg det blir dødsbra!
- Neste uke går vi mest sannsynlig rundt med ringer på fingrene våre. Åh, som jeg gleder meg!
- Nyvasket sengetøy. Det er virkelig det beste.
- At jeg, mamma og Andreas skal spise pizza i byen en dag. Vi har ikke avtalt tid enda, men jeg gleder meg allerede!
- I morgen er det lørdag!
- At jeg har en ny episode av "Venninna di" å høre på.
- Neste uke får jeg se søskenbarna mine!
- At neste torsdag er fridag for de fleste!
- Å gå koselige turer med han jeg er så glad i, og i tillegg oppdage ett nytt sted vi må sitte om sommeren og nyte de lange, lyse kveldene.

Minner om at jeg har spørsmålsrunde nå, og jeg blir veldig glad om du vil stille meg noen spørsmål i kommentarfeltet til det innlegget her.