ALICANTE: DAY 5 & 6

Dag fem i Alicante, på søndag, trasket vi litt rundt omkring igjen. Nede ved havna og ikke langt fra stranda så vi denne karusellen:

Jeg følte jeg ble fem år igjen og kunne sånn ønske at jeg var et lite barn igjen sånn at jeg kunne ta den. Oh well.

Jeg kjøpte sukkerspinn. (som forsvant med en gang hehe whoops)

Om kvelden gikk vi bort til Mc Donalds for å kjøpe kveldsmat som vi tok med oss opp på rommet. Koselig! Vi spurte om ekstra ketchup (ettersom vi hadde fått med så sinnsykt lite tidligere) og endte opp med å få helt vanvittig mange ketchup-poser. Det var helt vilt. De her på bildene var kanskje 1/4 av alle vi fikk totalt.

På mandag og den sjette dagen vår i Spania så frokosten vår sånn her ut:

Fanta med isbiter og en deilig pizza full av ost, tomat, kylling og ruccola.

Jeg tror det var denne dagen vi tok oss en tur til kjøpesenteret på nytt, denne gangen da butikkene faktisk var åpne. Jeg fikk shoppet en del (som jeg har vist i en video tidligere) og senere på dagen spiste vi deilig mat på en veldig koselig restaurant!

Det var også denne dagen vi ble forlovet, og jeg følte meg som den lykkeligste og heldigste jenta på jord <3