S L I T E N

De siste dagene har jeg jobbet inne på bakeriet vi har på coop. Vanligvis jobber jeg ute i butikken, men pga. sykdom har jeg steppet inn litt på bakeriet i det siste. Jeg liker meg skikkelig godt der, og det er godt med litt variasjon fra å sitte i kassa. Men wow - så innmari sliten man blir! Man står hele dagen (bortsett fra når man eventuelt tar seg en pause) og jeg kjenner det skikkelig godt i føttene og ryggen nå. Det er bare ganske uvant ettersom jeg er vant med å kunne sitte litt i kassa. Men til tross for at jeg har vært skikkelig sliten etter jobb de siste dagene, så har jeg det veldig gøy på jobb! Jeg steker croissanter og wienerbrød, smører rundstykker, lager vafler, og svele, selger kakestykker, setter på utallige kanner med kaffe per dag og tar oppvasken. Det er en god del å sette seg inn i, men jeg begynner å komme litt inn i det og det føles godt. Vanligvis har jeg kveldsvakt på fredager, men siden jeg var på bakeriet i dag var jeg ferdig i ettermiddag. En ting som er litt kjedelig, er at nå som jeg endelig har fri en fredags kveld, så jobber Andreas.

Men jeg skal nok kose meg likevel. Nå har jeg akkurat sett Gullsnutten, spist kjøpepizza, potetgull og sjokoladebananer og jeg er klar for å ligge på sofaen resten av kvelden med sims og gode serier på skjermen.

God helg, vakre mennesker!