VENNINNEBESØK OG VERDENS DEILIGSTE FREDAGSFROKOST

Hei! På torsdag skjedde det noe fint! Da fikk jeg besøk av en av mine aller beste venninner; Merete. Merete møtte jeg på internatskolen jeg gikk på, og ettersom hun nå studerer i England, er det ikke så lett å få til å møtes. Til tross for at vi er ganske flinke til å skype, så var det såååå godt å se henne på ekte igjen! Vi handlet inn god middag, så morsomme videoer på YouTube og New Girl-episoder (som minnet oss om da vi brukte alle fritimene våre på vgs til å se New Girl-episoder og drikke kakao) og fikk snakket masse om alt vi ikke har fått snakket om på skype den siste tiden.

Fredags morgen lagde vi oss den deiligste frokosten jeg har spist på lenge. Bagels med nugatti, stekt egg, bacon og eplemost! Nam!

Litt trist var det at vi glemte å ta noen fine bilder av oss sammen, men jeg liker å tenke at når et faceswap-bilde er det eneste vi har tatt av oss, så har vi vært for opptatt med å ha det fint sammen. Det kan på en måte være litt godt når man koser seg sånn at man glemmer å dokumentere det ved hjelp av et kamera hele tiden.

Fredag måtte jeg og Andreas på kveldsvakt, og Merete måtte hjem igjen. Det var så utrolig koselig å ha henne på besøk, og likevel om jeg kunne ønske vi fikk mer tid sammen, så var det så utrolig godt å bare få være sammen en liten stund! Jeg gleder meg allerede til å se henne igjen.