TING JEG VIL GJØRE I UKE 18

Etter litt inspirasjon fra innleggene til Ida, fikk jeg lyst å skrive en liste over ting jeg vil gjøre denne uken. Jeg liker de dagene hvor jeg bruker fritiden min på å gjøre ting som gjør meg glad, og også når jeg får gjort litt nyttige ting. Derfor hjelper det ofte å skrive lister for å sortere tankene og finne ut av hva man vil få gjort og hva man vil bruke tid på. Denne uken vil jeg altså:

- Høre podcast.
- Lese ferdig "Meg, meg, meg" av Kjersti Annesdatter Skomsvold.
- Filme oppsummeringsvideoen av april, og planlegge nye videoblogger.
- Etter at jeg justerte sykkelsetet høyere opp (altså, hvorfor har jeg ikke tenkt på det før?! flaut) er det så himla mye bedre og ikke minst lettere å sykle, så jeg har satt meg et mål om å sykle til (og fra) jobb hver vakt denne uken. One down, three to go!
- Sykle meg en tur til biblioteket og sitte der å skrive/lese/gjøre noe kreativt.
- Vaske gulvet!
- Skrive ferdig brevet jeg holder på å skrive. Og poste det.
- Få besøk av søskenbarna mine.
- Se første episode av serien United States of Tara og krysse fingrene for at den er like kul som den høres ut.
- I dag hadde jeg tidligvakt og stod opp 07:00. Så tidlig er det sjeldent jeg står opp, ettersom jeg for det meste har kveldsvakter. Men det gikk overraskende fint, og jeg har lyst å prøve å stå opp rundt 07:00-08:00 hver dag denne uken. Det går ihvertfall an å prøve? Jeg liker når dagen blir litt lengre!
- Huske å vanne plantene mine!!! Jeg er elendig til å holde dem i live.
- Bestille ny frisørtime så jeg kan fortsette prosessen med å bli blond.