HURRA FOR KJÆRLIGHETEN!

For noen dager siden ble jeg, som mange andre, utrolig glad for å høre at homofile endelig får gifte seg i kirken! Åh, jeg kommer ikke over hvor fint det er! Yess! Hurra!

Religion er vanskelig synes jeg. Jeg vet ikke hva jeg vil kalle meg. Jeg har alltid kalt meg selv kristen. Det eneste jeg vet sikkert er at jeg tror på en Gud. At jeg tror på et liv etter døden, og at jeg tror Gud har skapt denne verdenen. Det er mange ting ved religion som er vanskelig å forstå, men for meg handler alt om kjærlighet. Kjærlighet og medmenneskelighet er noe av det viktigste her i livet, mener jeg. Derfor nekter jeg å tro på en Gud som gjør forskjell på folk. Som stenger dørene sine for gode mennesker som bare vil dele et liv med den de elsker.Jeg vil hvertfall ikke sitte og se på at mennesker som elsker hverandre ikke får lov å gifte seg i kirken. Kirken er for alle!
♥♥♥♥♥♥♥

"Så blir de stående, disse tre: tro, håp og kjærlighet. Men størst blant dem er kjærligheten."