DAYS LIKE THIS

I går våknet jeg med en klump i magen. Jeg følte på meg at humøret ikke var helt på topp og at det var en litt dårlig dag. Ikke at noe hadde skjedd, men av og til våkner man og kjenner at ting ikke føles helt sånn man vil det skal føles. Denne søndagen skulle jeg i tillegg i et familieselskap hos familien min på pappa sin side. En del av onklene mine og søskenbarna mine hadde jeg ikke møtt på noen år, og sånt lager en stor klump i magen min. For å møte mennesker etter å ikke ha sett dem på lenge, kan gjøre meg så himla nervøs. Uansett så våknet jeg med en liten klump i magen som fortalte meg at ting i tillegg bare var litt ekstra vanskelig i dag. Noen dager er bare sånn. Jeg sov litt ekstra lenge, spiste sjokoladebananer til frokost og til slutt dro jeg bort til tante og onkel.

Noen ganger tar magefølelsen feil. Eller så endrer man den.
For i dag ble en helt utrolig fin dag, på så mange måter. Hjemme hos onkel og tante blir man tatt i mot med åpne armer. Man føler seg så velkommen, og det var ikke så skummelt å se igjen familie man ikke hadde møtt på en stund likevel. Det var bare fint. Fint å få se dem igjen, og å få oppdatere dem på livet mitt. Litt ekstra gøy var det jo at de endelig fikk møte A, og at de gikk kjempegodt overens. Sånt gjør en selvfølgelig veldig glad!

Vi satt ute i den kjølige, nydelige aprilsola, spiste middag og brownies og kaker og snakket og lo. Jeg er glad for at klumpen i magen forsvant, og at denne dagen ble så utrolig fin! Dager som dette er gull verdt.

Enda flere fine ting med denne søndagen: salg på asos (takk, caroline) har ikke kjøpt noe, men vindusshopping kan være gøy det også, sol!!!!!, å ha på seg de fineste blomstersokkene, å møte mamma og hundene, og å slappe av med Ukens vinner og en deilig, (halvveis) hjemmelaget pizza.