SØNDAGSLINKER.

God.. morgen? Klokken er 12:19 nå når jeg skriver dette, og dagen startet for under en time siden hos meg. Det er noe jeg elsker med søndager. Da driter jeg i alt man burde ha gjort, setter ikke på en eneste alarm og sover helt til jeg føler meg uthvilt og klar for å gå ut av senga. Jeg liker at vi har muligheten til å ha en sånn dag. (tenker på dere som må jobbe på denne dagen <33 har selv jobbet utallige søndager på statoil og vet hvor lite kult det er)

En liten helgetradisjon jeg og Andreas har her i hus, er at hver fredag kveld/lørdag ser vi det nye som har kommet ut på Se Hva Vi Fant På Internett på side3.no. Bildene dropper jeg som oftest, for det består av sånn 90% lettkledde jenter, men videoene/linkene de legger ut er stort sett veldig stilige og morsomme. Favoritten min denne gangen, var denne himla stilige videoen! Hjelp, så innmari kult?! Og fint å høre på og æh. Love it.

Etter tips fra en søt jente på instagram, subscribet jeg til en ny YouTube-kanal denne uken. The Gay Beards er så søte, og de får meg til å kunne ønske at jeg hadde skjegg. Jeg vil også ha glitterskjegg! Eller blomsterskjegg! De gjør så masse morsomt med skjegget sitt og jeg digger det.

Om dere ikke har hørt om Clara Henry før, burde dere virkelig sjekke henne ut nå. Hun er en av mine absolutt favoritt-YouTubere og i tillegg et av mine største girlcrush. Hun har mange morsomme videoer, og hun er bare herlig. I tillegg har hun en fin podcast om mensen som heter Tampodden! Digger det.

Og til slutt denne. Fordi Dybdahl <33

Senk skuldrene og nyt denne dagen. Vi er så flinke og står på hele tiden, og vi fortjener en dag hvor vi kun tenker på oss selv og bruker tiden på det som virkelig gjør oss glad.