LØRDAG

Lørdagen er her, og jeg lå i senga frem til ett i dag. A ble syk tidligere i uken, så jeg har bare gått og ventet på å få det selv. Og på torsdag kveld kom det snikende. Det startet med en sår hals, og nå går jeg rundt med kleenex og Doc-halslinser hele tiden. (og jeg er allerede så lei av doc-dropsa at jeg vil spy!) Jeg kom meg likevel på kveldsvakt i går. Formen var ganske dritt, men jeg kom meg gjennom vakta, og kunne se frem til enda en frilørdag. Når jeg var hjemme igjen fra jobb ble høydepunktet sesongstart på Skam, etterfulgt av kveldens Senkveld og Nytt på Nytt-episoder. Jeg begynte å se Skam for en stund siden, men fikk ikke helt sansen for det. Men for noen dager siden tenkte jeg at jeg skulle se ferdig sesong én, og nå liker jeg det kjempegodt!

I dag har jeg altså fri, og likevel om jeg kunne ønske jeg ikke måtte ligge syk på en lørdag, så er det en fin mulighet til å ligge på sofaen og lade opp batteriene til en ny uke. Vi var nettopp på butikken en tur og handlet inn svinestrimler og fløtegratinerte poteter til kveldens middag, og jeg handlet selvfølgelig inn en del godis også. Etter en uke med mensen og cravings etter alt, så jeg nesten frem til å spise litt mer skikkelig. Men så ble jeg syk, og da har jeg plutselig enda en grunn til å unne meg selv litt godis, haha! Så i kveld skal jeg kose meg med potetgull og karameller og annet godt. Jeg unnet meg til og med et magasin (noe jeg nesten aldri kjøper) og i stedet for Vagabond (som omtrent er det eneste bladet jeg kjøper om jeg faktisk kjøper ett), så prøver jeg bladet 'Stella' denne gangen.

Snart skal jeg ta meg en lang dusj, hoppe inn i behagelige koseklær og nyte denne lørdagskvelden så mye som den kan nytes når man ikke er helt i form.

God lørdag alle sammen!