PÅSKEKOS

Hei! Jeg håper dere har hatt det fint, om det så har vært hjemme i stua eller på hytta. Jeg kjenner alltid på denne tiden av året at jeg blir så innmari misunnelig på de som har muligheten til å dra på hyttetur. Det virker som noe av det koseligste! Jeg har bare slappet av hjemme, men det kan være innmari fint det også! Jeg har blant annet:

- Laget god søndagsmiddag sammen med A.
- Sovet alt for lenge hver eneste dag, bare fordi jeg har hatt muligheten.
- Gått tur ute i det fine vårværet.
- Sett film med A om kvelden (og sovnet en del ganger midt i filmen.... der har dere meg. om vi begynner å se film for seint, har jeg ikke sjangs til å få med meg hele)
- Besøkt svigers og mamma.
- Spist masse taxfree-godis i tillegg til påskeegg jeg fikk fra mamma. Hun hadde nøkkelen til huset vårt, så når vi kom hjem fra tur hadde hun satt på varmovnene i huset, pyntet med påskepynt og satt frem to påskeegg med masse godis i! Så utrolig koselig gjort!
- Sett på påskekrim. Vi valgte "And then there were none", basert på boka til Agatha Christie. Jeg hadde lest den boka for noen år siden, men ettersom hukommelsen min er som en gullfisk sin, så ble denne serien like spennende som om jeg ikke skulle ha lest boka! Den var så bra og jeg anbefaler dere å se den på tv2sumo om dere har muligheten til det. Fint filmet, gode skuespillere, god story, veldig spennende og ja æh, likte den så godt!

Jeg har også sett en del på pranks på YouTube, noe jeg har så innmari blanda følelser for. Jeg vet at så utrolig mange youtubere faker prankene sine, og det gjør meg så sint! Det er kjedelig å sitte og se på videoer og vite at det er en stor sjangse for at de bare faker hele greia for å få mer views. Men, vi oppdaget noen nye youtubere, og de er så utrolig morsomme. Jeg håper virkelig de ikke faker videoene sine.. De er uansett veldig underholdende.

Kate og Slaiman er kjærester, og de pranker hverandre hele tiden. Det er ganske morsomt, samtidig som det er helt sykt i blant, ettersom de veldig ofte drar spøken ganske langt. I en video lurer Kate Slaiman om at hun skal slå opp med han, og det er så sykt trist å se på. Hun lurer han så lenge at jeg sitter der og bare "nei, herregud! si at du kødder NÅ! du kan ikke tulle om det her!" Så likevel om det går litt langt i blant, og jeg ikke helt forstår hvordan de orker å lure hverandre så ofte, så lager de ganske morsomme videoer. De er skikkelig søte sammen, og det virker som begge to synes det er gøy å tulle med hverandre, så det går som oftest bra til slutt (likevel om de irriterer hverandre) Haha. Bare et lite youtube-tips om du har lyst å se på noe litt annerledes!