ALICANTE: DAY 3 & 4

Dag tre i Alicante ble nok den roligste. Vi var ganske sliten begge to, og trengte å bare sove ut og slappe av. Derfor sov vi ganske lenge, og slappet av på hotellrommet nesten hele dagen. Sånne dager er også fine i løpet av en ferie. Frokosten min ble druer og potetgull i hotellsenga mens jeg kikket litt på serier jeg hadde på pc'en. Dette var faktisk det eneste bildet jeg tok denne dagen, og det sier kanskje litt om hvor rolig denne dagen ble.

Dag fire våknet vi litt mer opplagt, og bestemte oss for å spise frokost på Borgonesse, stedet vi spiste croissant og drakk den deilige milkshaken på tidligere i ferien. Jeg hadde hørt om dette stedet via instagram før jeg reiste hit, og hadde siklet etter pannekakene deres i flere uker. For pannekaker var noe de solgte en god del av her, og ikke uten grunn. Her hadde de crepés med alt mulig på. Jeg endte opp med en med nutella (altså, jeg greide ikke la være, det måtte bare bli nutella), og Andreas valgte en med jordbær og banan. Han var nok den som satt igjen mest happy etter det måltidet her, for likevel om pannekaken med nutella var innmari god, å greide jeg ikke spise mer enn halve før jeg var så kvalm at jeg ikke helt visste hvor jeg skulle gjøre av meg.

Denne caféen hadde virkelig sin sjarm:

Litt senere på dagen, bestemte vi oss for å ta oss en tur til et kjøpesenter litt utenfor sentrum. Vi gikk i kanskje tjue minutter, og da vi til slutt kom inn til senteret oppdaget vi at det kun var åpent pga. kinoen i den øverste etasjen. Alle butikkene var altså stengt. Det var jo lørdag, men vi trodde butikkene var åpen litt lengre. Det var en heftig bomtur, både med tanke på at butikkene var stengt, men også det at jeg fant ut at Primark ikke var på det senteret i det hele tatt. Primark var en av hovedgrunnene til at jeg ville dit, og så finner jeg ut når jeg har kommet dit at det ligger på en annet senter, enda lengre vekke. Oh well. Vi fikk oss en liten tur ute i regnet, noe som i grunn var forfriskende (og jeg ble nesten glad på vegne av naturen for at det regnet fordi hallo det så så innmari tørt ut overalt)

Middagen vår spiste vi atter en gang nede ved promenaden, for vi likte oss så godt der. Det er noe med det å sitte på en restaurant rett ved en gate fylt av mennesker og liv, altså. Jeg bestilte en deilig pasta carbonara, som er noe av det beste jeg vet, og Andreas bestilte en herlig pizza.

Vi var også litt mer turister denne dagen, og kikket rundt i trange, koselige gater.

Vi endte opp ved denne kirken, som så helt nydelig ut fra utsiden! Åh, så fint.

Om kvelden drakk jeg en piña colada og litt vin, og vi koste oss med film på hotellrommet før vi la oss. Skikkelig fin dag!