CANON POWERSHOT G7X

Jeg har bare så innmari lyst å vise dere det nye kameraet mitt! For ikke så lenge siden kjøpte jeg meg et kompaktkamera. Canon Powershot G7X! Jeg gikk for et kompaktkamera, ettersom jeg vil både vlogge litt og lage enkle videoer hjemme, uten å kjøpe et digert beist av et kamera. Dette er så lite og veldig enkelt å ha med seg overalt. Jeg gjorde en del research før jeg kjøpte det og innså faktisk at utrolig mange av YouTuberene jeg følger bruker dette når de vlogger. De fleste av dem virker veldig fornøyd med det, og det må jeg si at jeg er også! Nå har jeg fått brukt det en del, og det er så innmari deilig med bedre kvalitet på videoene. Det har 20.2 megapixler, og jeg er veldig fornøyd med hvordan bildene og videoene ser ut både i dagslys og når det er litt mørkere ute. Nå har ikke jeg masse peiling på kamera, og har aldri tålmodigheten til å lære meg så mye med det. Og da funker dette kameraet veldig fint! Man kan jo bruke en del manuelle innstillinger, men når det står på auto funker det skikkelig fint for meg som bare vil ha klare, fine bilder uten å måtte dille masse med innstillinger. Et veldig enkelt og bra kamera, med andre ord! Kan så absolutt anbefales. 

Når det kommer til ting som kanskje er litt negativt så merker jeg (og det har jeg også hørt flere si) at batteriet er ganske dårlig og man kan ikke filme så lenge før batteriet blir tomt. Når jeg lager vanlige videoer sitter jeg gjerne i 20-30 minutter og snakker (og klipper det jo ned til kanskje 10) og da tar det masse batteri. Så jeg har hørt at flere kjøper et ekstra batteri, og det kan jeg forstå. En del har også klaget litt på at autofocusen blir fort dårlig. Det har jeg ikke merket noe av enda, heldigvis, men det kan jo være at det blir litt dårligere etterhvert.