FERIETUR I BOKS: ALICANTE!

Åh, nå er jeg så himla glad. For noen få dager siden bestilte jeg og A en tur til Alicante. Vi elsker begge to å reise og jeg er en veldig rastløs sjel som konstant trenger å komme seg litt bort fra jobb og hverdag. Jeg kjenner at en hel uke i Alicante kommer til å gjøre så innmari godt. Og noe av det deiligste er; vi reiser om kun to uker! To uker går jo så innmari fort?! Jeg skal spise croissanter  til frokost, drikke lemonade og har googlet meg frem til det perfekte stedet å spise pannekaker stappfulle av alt mulig godt. Jeg skal sove i en (mest sannsynlig) deilig hotellseng, ta varme dusjer og lange bad, finne frem en fin leppestift om kvelden og ta meg noen glass hvitvin og han et par øl. Senere skal vi løpe til nærmeste McDonalds for litt nuggets og pomfri til nattmat. Jeg gleder meg til å gå langs strender og koselige gater og knipse bilder og filme litt og være typisk turist. Og ikke minst så gleder jeg meg til å kunne gå i noe annet enn digre vinterjakker og utebukser. I dag viser yr.no meg at det er opp i tjuetre grader der, og det gjør at sommerfuglene mine flyver som noen jojoer inni magen min. Dette skal bli så godt!

ifach
ifach
old town

Bildene er linket.

Har du vært i Alicante? Tar gjerne mot tips til fine kaféer/restauranter/ting å gjøre der!