NYE BØKER.

Åh, så gøy det er å få ting i posten! Jeg har lenge tenkt på å bestille bøkene til Sandra Beijer, så før helga gjorde jeg det endelig. Sandras blogg har jeg lest en liten stund nå, og den er så himla fin. Derfor har jeg blitt ganske nysjerrig på hvordan hun skriver, og ettersom bøkene ikke kostet så masse, så kjøpte jeg dem. 

Det er egentlig ganske sjeldent jeg kjøper bøker, ettersom jeg som oftest låner dem på biblioteket. Synes det virker greiest å kjøpe bøker man allerede har lest og vet at man liker, så  man ikke sitter der med mange bøker man aldri vil lese igjen. Uansett, så tok jeg sjansen med de bøkene her. "Djuret" er en ganske kort novelle, så den har jeg planer om å lese før og etter jobb i dag. Den andre skal jeg starte å lese når jeg til slutt har fått lest ferdig "Vi ses i morgen" av Tore Renberg (ugh, jeg sliter litt med tykke bøker) Sandra er jo fra Sverige, så det blir ganske uvant å lese på svensk. Men det skal nok gå fint!

Gleder meg veldig til å lese bøkene hennes! Har du lest dem? I såfall; hva synes du om dem?