FIRE SANGER SOM GÅR PÅ REPEAT FOR TIDEN.

Her er fire sanger fra februarlista mi på Spotify, altså de fire sangene jeg hører aller mest på for tiden. Når jeg først er hekta på en sang så hører jeg den om og om igjen og omtrent i hjel. For øyeblikket er det de her:

1. Jeg har akkurat oppdaget Chet Faker. Kanskje mange år seinere enn alle andre, men jeg er alltid treig til sånt. Uansett, så elsker jeg det jeg har hørt til nå. Hittil er det kun de mest kjente sangene hans jeg har lyttet til (det er alltid sånn jeg starter når jeg skal utforske musikken til noen.. Kanskje litt teit, men det er jo gjerne en grunn til at de sangene er hørt mest..) Hører masse på Talk Is Cheap for tiden (og også Drop The Game, Gold og No Diggity, da) og gleder meg til å utforske resten av musikken hans. 2. The Megaphonic Thrift oppdaget jeg først sist helg når jeg så Spellemann. Har sangen 'No Sleep, Only Dreams' på hjernen. Elsker den! (Og halo, se så innmari fint album-cover!)

3. Bow To Each Other er også et band jeg så på Spellemann, og jeg hører derfor masse på 'My Heart Is A Target' for tiden. Den er så herlig! 4. Janove Ottesen. Altså. Åh. Savner Kaizers så innmari (!), så jeg ble i ekstase over at Janove fortsetter med musikken. Jeg ble veldig positivt overrasket over den nye sangen hans 'Regnbuen Treffer Oss Ikkje Lenger'. Ikke at jeg hadde forventet at det skulle være dårlig, men jeg var jo selvfølgelig litt skeptisk til han, uten Kaizers. Han har jo holdt på solo før, men ja. Vet ikke. Uansett så digger jeg den nye sangen. Vet ikke helt hva andre Janove og Kaizers-fans gjør, men jeg absolutt digger den.