DATE MED MAMMA OG BLOMSTERINNKJØP.

Hei og god torsdag! I dag kom jeg meg ut av senga rundt kvart over ni. Jeg prøver fortsatt å komme meg opp klokka ni, men dyna er alt for varm og god. Er uansett stolt over at jeg kom meg opp såpass "tidlig" og jeg har funnet ut at jeg liker timene før klokken tolv skikkelig godt, for da slapper jeg av på en helt annen måte enn jeg gjør resten av dagen. I dag satt jeg bare og leste blogger en stund og leste bittelitt i boka mi, før jeg gikk meg en miniliten tur ute. Hadde planer om å trene, men det bare fristet ikke i det hele tatt. Så da tenkte jeg at litt er bedre enn ingenting, og at frisk luft er godt for kroppen, og gikk en liten tur. Deretter planla jeg en liten date med mamma, på bakeriet her på øya. Vi spiste kake og berlinerbolle og koste oss.

Deretter tok vi oss en tur på blomsterbutikken, ettersom jeg hadde et gavekort der! Jeg endte opp med å kjøpe meg to fine, små vaser med litt blomster i. Elsker fargen og formen på vasene, kjempestilige!

Har også siklet etter lilla tulipaner i det siste (det er jo  fint!), så jeg bestemte meg for å kjøpe en bukett på spar:

Så begynte jeg på middagen. Kylling, pasta og salat! Supergodt med rømmedressing til, nam.

Deretter måtte jeg på jobb noen få timer, men nå er jeg hjemme i sofaen igjen og skal bare slappe av resten av kvelden!