NY HEADER!

Åh, nå er jeg så glad! Jeg har fått fine Benedicte til å lage en header til bloggen min! Ettersom designet mitt er så enkelt og så fryktelig lite fargerikt, tenkte jeg at det hadde gjort seg med litt farger. Har så lenge tenkt på å få skaffe meg en fin header, men jeg kan ikke med sånt selv, så det har ikke blitt noe av. Men etter at Benedicte lagde seg en facebookside, fant jeg ut at hun er himla flink med sånt, så da spurte jeg henne om hun kunne tenkt seg å lage en. Og det gjorde hun! Se så innmari søt og fin den ble! Og hele bloggen ser  masse bedre ut nå som den fikk litt mer farger og liv i seg. Anbefaler dere å ta en titt innom facebooksiden hennes og like den, for hun er veldig kreativ og flink! 

I dag har jeg frilørdag, og det er så deilig. Spesielt siden jeg og Andreas har fri samtidig! Denne dagen skal nytes. Jeg skal freshe meg opp så jeg føler meg bra, og bare kose meg skikkelig. God lørdag og god helg, fininger! <3